Notiser

Hemläxa i sommar

Fotografisk uppgift under sommaren är att dokumentera naturen och livet omkring sjön Glan. Kravet är att Glan ska finnas med någonstans i bilden, men behöver inte vara huvudmotiv utan syns kanske bara i bakgrunden. Bilderna från Glan kommer att sättas upp på vår utställningsskärm i klubblokalen under kulturnatten.

Passa också på att skildra aktiviteter i samband med orienteringstävlingen O-ringen (20-27/7) då det händer mycket även i stan.

Riksförbundet (RSF)

Exponera!

RSF medlemsblad Exponera! finns här på RSF hemsida.

RSF finns också på Instagram: Riksförbundet Svensk Fotografi

Rabatter hos CEWE

CEWE Japan Photo är RSF:s huvudsamarbetspartner. Japan Photo och RSF samarbetar inför mässor, träffar och utställningar i RSF:s regi. CEWE Japan Photo erbjuder bland annat CEWE FOTOBOK och framkallning av bildprodukter från CEWE.

Dessa förmåner får du som RSF-medlem:

• 20% rabatt på alla bildprodukter från CEWE, som beställs på japanphoto.se. (Kräver unik kod – se nedan.)
  • Specialpriser på bildprodukter från CEWE, på japanphoto.se, som är avsedda att användas på utställningar.
  • Bra priser på kameror och tillbehör.

Mer information:
Informationsfolder om förmånerna.
Logga in hos RSF eller kontakta klubben för att få rabattkod till bildprodukterna.

© Copyright. All Rights Reserved.