Tävlingar

Månadens bild

Varje medlem kan ta med max två bilder att tävla med. I programmet finns uppgift om vilket tema som gäller och om bilderna ska vara digitala eller påsikt (papperskopia).

Syftet är att stimulera till nytt bildskapande. Vi förväntar oss därför färska bilder, tagna samma månad eller månaden innan.

Är det digitala bilder så tas dessa med på en usb-sticka och laddas över till klubbdatorn.

Påsiktsbilder (utskrifter) får max vara 30x40cm med eller utan ram.

Bilderna poängbedöms sedan anonymt under kvällen av de närvarande medlemmarna. Poäng/röster räknas samman.  Har man inte möjlighet att närvara på träffen med månadens bild går det att skicka bilderna med e-post (skala ner bilderna till rimlig filstorlek) till info (at) fotoklubbennorrkoping.se senast 18:00 söndagen innan tävlingsdagen.

Östsvenskan

Östsvenska fotodistriktet (där klubben är medlem) arrangerar varje år en tävling som kallas Östsvenskan. Inbjudan kommer under hösten och inlämning sker i början av året. Redovisning av resultatet sker sedan i samband med distriktets årsstämma under våren. Inbjudan, regler och resultat finns på distriktets hemsida under rubriken Östsvenskan.

Länk till distriktets hemsida: ÖFD

© Copyright. All Rights Reserved.