Notiser

Utbildning

Istället för studiecirkel (som kräver administration och formaliteter) satsar vi nu på att etablera intressegrupper. Det innebär att några (kanske 4-6 personer) träffas ett par gånger för att dela med sig av kunskaper och fördjupa sig i något speciellt ämne.

Grupper kan bildas när som helst under året och de kanske bara träffas någon enstaka gång eller fortsätter under en längre period, allt efter vad gruppen vill uppnå och hur medlemmarna utvecklas och engagerar sig.

Passa på att komma med förslag, antingen via e-post eller direkt vid ett klubbmöte. Några exempel på ämnen att studera kan vara landskapsfoto, sportfoto, gatufoto, svartvitt, makrofoto, matfoto, konstfoto, bilfoto..... (bara fantasin sätter gränser).

Riksförbundet (RSF)

Exponera!

RSF inleder 20-talet med ett nytt upplägg på nyhetsbrev. Istället för en PDF så har RSF gått över till att publicera allt material på hemsidan och skicka en sammanfattning till de som har ett konto hos RSF. Dels för att spara tid och dels för att göra det lättare att läsa på mobil.

Tidigare nummer av medlemsbladet Exponera! finns här på RSF hemsida.

RSF finns också på Instagram: Riksförbundet Svensk Fotografi

Rabatter hos CEWE

CEWE Japan Photo är RSF:s huvudsamarbetspartner. Japan Photo och RSF samarbetar inför mässor, träffar och utställningar i RSF:s regi. CEWE Japan Photo erbjuder bland annat CEWE FOTOBOK och framkallning av bildprodukter från CEWE.

Dessa förmåner får du som RSF-medlem:

• 20% rabatt på alla bildprodukter från CEWE, som beställs på japanphoto.se. (Kräver unik kod – se nedan.)
  • Specialpriser på bildprodukter från CEWE, på japanphoto.se, som är avsedda att användas på utställningar.
  • Bra priser på kameror och tillbehör.

Mer information:
Informationsfolder om förmånerna.
Logga in hos RSF eller kontakta klubben för att få rabattkod till bildprodukterna.

© Copyright. All Rights Reserved.