Om hemsidan

Hemsidan finns på webbhotellet One.com och är skapad med verktyget WordPress och använder det tema som numera är standard vid installation, ”Twenty Twenty-one”. Dessutom används tillägget ”Options for Twenty Twenty-one”.

Menyn finns i ovankanten och några alternativ innehåller undermenyer. På mobiltelefoner är det istället längst till höger en symbol som öppnar upp en vertikal meny med alla alternativ.

Den gula bakgrundsfärgen är ”color of the year 2021”. Pantone Color Institute utser varje år ”årets färg” och för 2021 har man utsett två färger, Ultimate Gray och Illuminating. Det är den senare som vi nu har som bakgrund. Färgen heter officiellt PANTONE 13-0647 med värdena RGB 245, 223, 77 eller hexkod #F5DF4D.

Visning av flera bilder görs antingen med temats inbyggda gallerifunktion (rudimentär utan navigeringsfunktion) eller med det installerade tillägget NextGEN Gallery.

Hemsidan är testad på skärmar med upplösning FHD (1920×1080) och UHD (3840×2160) och med webbläsarna Google Chrome, MS Edge, Firefox, Opera och Vivaldi.

error: Content is protected !!