Medlemskap

Medlemskapet är per kalenderår och medlemsavgiften betalas i förskott. För fullbetalande medlem är avgiften 350 kronor, för familjemedlem (på samma adress) är avgiften 100 kronor och för ungdomar (under 25 år) är avgiften 200 kronor.

Klubbens Plusgiro: 12 15 11-0

Medlemsmöten

Vi har möten på onsdagar varannan vecka (udda veckonummer) från mitten av januari till början av juni och från slutet av augusti till början av december. Varannan gång som mera formellt månadsmöte (med programpunkter, information och tävlingar) och varannan gång som en tematräff med lättare utformning.

Oftast sker mötena i vår lokal på Södra Promenaden (mittemot Stadsbiblioteket, och granne med Immanuelskyrkan, ingång från gården (grindstolpen har en skylt om Truly You), bortre vänstra dörren) och mötena börjar kl. 18:30.

Bra att veta

Fotoklubben Norrköping är ansluten till Östsvenska Fotodistriktet (ÖFD), som består av klubbar i Småland och Östergötland, och som årligen arrangerar tävlingen Östsvenskan som flera av våra medlemmar deltagit i, och till Riksförbundet Svensk Fotografi (RSF) som arrangerar tävlingen RIFO.

Klubben har en sida på facebook (kräver inloggning till facebook).

Du  hittar också klubben på Instagram.

Här finns klubbens stadgar (pdf-fil)

Kontakta oss: info (at) fotoklubbennorrkoping.se