Månadens bild

Varje medlem kan ta med max två bilder att tävla med. I programmet finns uppgift om vilket tema som gäller och om bilderna ska vara digitala eller påsikt (papperskopia). Varannan gång är det fritt tema och varannan gång är det ett speciellt tema.

Syftet är att stimulera till nytt bildskapande (inget letande i gamla arkiv). Vi förväntar oss därför relativt färska bilder, högst ett halvår gamla.

Är det digitala bilder så tas dessa med på en usb-sticka och laddas över till klubbdatorn.

Påsiktsbilder (utskrifter) får max vara 30x40cm med eller utan ram.

Bilderna poängbedöms sedan anonymt under kvällen av de närvarande medlemmarna. Poäng/röster räknas samman.  Har man inte möjlighet att närvara på träffen med månadens bild går det att skicka bilderna med e-post (skala ner bilderna till rimlig filstorlek, max 2MB) till bilder (at) fotoklubbennorrkoping.se (alltså INTE info-adressen) senast söndagen innan tävlingsdagen.

Resultat Månadens bild augusti:  Temat denna gång var ”Industri” och resultatet blev 1:a plats, bild 2 (Lelle), 2:a plats, bild 8 (Sigge) och 3:e plats, bild 4 (Annika).