Analoga gruppen

Gruppen för analoga metoder, med fotografering, framkallning och kopiering, startade under september under ledning av Mats. Anmälan om intresse kan skickas till Mats via klubbens info-adress.

Klubbens mörkrum har nyligen renoverats och kompletterats med ny utrustning. Rutiner för användning av mörkrummet kommer snart.

Några tidigare aktiviteter

9/9 kl. 18:00 i klubblokalenUppstartsmöte. 1:a träffen kommer handla om kamera och filmhantering för att komma igång. Den som har en analog filmkamera tar med den annars finns lånekamera.
28/9 kl. 18:00 i klubblokalenFramkallning – utrustning, kemi och teknik.
11/10 kl. 18:00 i klubblokalenFramkallning av svartvit film på egen hand.
16/11 kl. 17:30 i klubblokalenVi tittar på framkallade bilder. Vad kan vi lära oss och vad kan göras bättre?
14/12 kl. 17:30 i klubblokalenPorträttfotografering med blixt.
9/2 kl. 18:00 i klubblokalenFoto i svagt ljus med film och planering av vårens aktiviteter.

error: Content is protected !!